På tiden!

lördag 18 december 2010

Nu har äntligen USA skrotat den djupt diskriminerande "don't ask, don't tell" regeln som har hindrat öppet homosexuella ifrån att tjänstgöra i armén. Obama, som har misslyckat med mycket av det han har lovat, lyckades alltså till slut lotsa upphävandet av regeln igenom kongressens båda kamrar, vilket får räknas som en symboliskt viktig seger emot de starka högerkristna, homofoba grupperingar som genomsyrar det amerikanska samhället. Det borde naturligtvis vara lika självklart att öppet homosexuella får tjänstgöra som soldater som att mörkhyade får göra det, men det har uppenbarligen suttit långt inne. Att regeln äntligen har upphävts är minst sagt på tiden!

3 kommentarer:

Gustaf Nordenskiöld,  19 december 2010 22:08  

Stöd wikileaks, det bästa queerprojektet mot hetrosexuell makt. Vi kan inte ha hetrosexuella ledare längre se bara på den växande främlingsfientligheten och rasismen eller de hetrosexuella krigen - förena dig med oss, riv sönder den hetrosexuella makten med psykiskt våld, förfölj, mobba, baktala, gör livet surt för, sabbotera, stjäl varor och ideer allt från hetrosexuella, dränera hetrosexuellas ekonomi gynna enbart homosexuella då du konsumerar. Infiltrera alla hetrosexuella kretsar och riv sönder de regler och normer som dominerar där. Ha alltid en jasägare bredvid dig, om du ska säga något som bryter mot normerna/reglerna i din grupp så är det mycket lättare om du vet att någon genast håller med, det du säger blir genast ett faktum. Motsatsen är en bortpysning tex om fienden säger något som påvisar det facistiska i queernormer så ska det genast pysas bort, den som säger det ska känna sig löjlig, homofobisk, uttittad osv.

Martin 19 december 2010 23:32  

Om du försökte säga något med ditt minst sagt knepiga inlägg, så gick det helt förlorat i vad jag tolkar som ditt försök till ironi. Min gissning är att du själv har homofoba åsikter och försöker göra dig rolig, men som sagt, jag har egentligen ingen aning om vad meningen med inlägget är...

Daniel,  22 december 2010 00:36  

8 av 10 amerikaner stödde ju förslaget så det amerikanska samhället verkar ju inte så jättegenomsyrat av dessa högerkristna värderingar ändå. Grattis alla öppet homosexuella som nu får chansen att dö i meningslösa proxy-wars runtom i tredje världen i hopp om att kunna finansiera sin collegeutbildning då tjänstgöringstiden gått ut.

Skicka en kommentar